Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

Ο Χ Ι Τ Λ Ε Ρ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Από το ημερολόγιο του Γκαίμπελς

Ο   Χ Ι Τ Λ Ε Ρ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
Από το ημερολόγιο του Γκαίμπελς


    «8 Απριλίου 1941, χθες: ...προχωρούμε αργά στην Ελλάδα. Ο Γκούτερερ με βοηθά πολύ στη δουλειά μου... Οι Έλληνες είναι γενναίοι μαχητές... Τα καταληφθέντα οχυρά είναι γεμάτα πτώματα... Με τον Φύρερ, και αυτός θαυμάζει τη γενναιότητα των Ελλήνων.Πιθανόν να υπάρχει ακόμη ένα ίχνος της παλαιάς ελληνικής καταγωγής σ' αυτούς. Οι Σέρβοι μάχονται απελπισμένα.
Μόλις όμως τσακιστεί η πρώτη αντίσταση, αρχίζει η μεγάλη φυγή.... Ο Φύρερ απαγορεύει τον βομβαρδισμό της Αθήνας. Αυτό είναι δίκαιο και ευγενικό εκ μέρους του. Η Ρώμη και η Αθήνα είναι "η Μέκκα" του. Λυπάται βαθιά που αναγκάσθηκε να πολεμήσει τους Ελληνες. Εάν όμως οι Αγγλοι δεν είχαν εγκατασταθεί εκεί, δεν θα βοηθούσε πότε τους Ιταλούς.
Επρόκειτο για δική τους υπόθεση και όφειλαν να τη διευθετήσουν μόνοι τους.Ο Φύρερ είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωτικά προσανατολισμένος στην αρχαιότητα.
Μισεί τον χριστιανισμό, επειδή κατέστησε τις αξίες της ανθρωπότητας ανάπηρες. Σύμφωνα με τον Σοπενχάουερ,ο χριστιανισμός και η σύφιλη έκαναν την ανθρωπότητα δυστυχισμένη και ανελεύθερη.Τι μεγάλη διαφορά υπάρχει ανάμεσα σ' έναν καλοσυνάτο και σοφό χαμογελαστό Δία και σ' έναν καταπονημένο από τους πόνους εσταυρωμένο Χριστό...
Πόσο διαφέρει μια σκοτεινή εκκλησία από έναν φωτεινό, ελεύθερο αρχαίο ναό... Και ό,τι αφορά τους σκλάβους, που υποτίθεται ότι ο χριστιανισμός απελευθέρωσε; Στην ουσία ήταν στον Μεσαίωνα πολύ πιο ανελεύθεροι και καταπιεσμένοι, παρά στην αρχαία Ρώμη.Και εν πάση περιπτώσει τι σημαίνει τελικά δουλεία; Είναι σήμερα ένας βιομηχανικός προλετάριος περισσότερο ελεύθερος από έναν σκλάβο πριν από την αμερικανική "ελευθερία" στις Νότιες πολιτείες; Τα πάντα είναι προκαταλήψεις...».
    «29-4-1941, η Πελοπόννησος, στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζεται. Σχεδόν χωρίς αντίσταση. Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εισέλθουν στον πόλεμο. Αν δεν φοβόταν ο Ρούσβελτ την κοινή γνώμη, θα μας είχε κηρύξει τον πόλεμο εδώ και καιρό... Είδαμε με τον Φύρερ τα πολεμικά επίκαιρα. Είναι πολύ ικανοποιημένος.
Συζητήσαμε εκ νέου για το Βατικανό και τον χριστιανισμό.Ο Φύρερ είναι αντίπαλος των υπερβολών τους, αλλά μου απαγορεύει, για λόγους τακτικής, ν' αποχωρήσω από την Καθολική Εκκλησία. Και για μια τέτοια βλακεία είμαι αναγκασμένος να πληρώνω εδώ και μία δεκαετία τον εκκλησιαστικό φόρο».

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ
«ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ»
ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΕΡ. ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ
Διπλωματούχος Στρατιωτικής Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Aachen
ΟΙ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ"


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...