Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2011

Πρώτη Συνεδρία της Δ.Ι.Σ. για το μήνα Δεκέμβριο

O + O = O

Πηγή


image with the sign of the Greek ChurchΣυνήλθε σήμερα Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011, στην πρώτη Συνεδρία Της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Κατά την σημερινή Συνεδρία :

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως...


Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος όρισε τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες και τα εκκλησιαστικά πρόσωπα που θα συνοδεύσουν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κατά την Ειρηνική του Επίσκεψη στην Εκκλησία της Κύπρου, από 14 έως 18 Δεκεμβρίου 2011 και ασχολήθηκε με υπηρεσιακά θέματα.
Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου
--------------------------------------------------------
Eδώ καράβια πνίγονται και οι βαρκούλες αρμενίζουν...
Ο μακαριοαπαθέστατος Ιερώνυμος και οι σεπτοαγιώτατοι αρχιερείς μας, επαναπαυμένοι στην αδράνειά τους και στην απραξία τους και στην παροιμιώδη τεμπελιά τους, δεν ασχολούνται με κανένα σοβαρό ζήτημα, αφού κανένα σοβαρό ζήτημα δεν απασχολεί σήμερα την Εκκλησία, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΛΥΜΕΝΑ.
Γι αυτό και εις αυτήν την περίοδο που διαλύθηκαν και κονιορτοποιήθηκαν τα πάντα και ο λαός πεινά και ανησυχεί σφόδρα για τον επιούσιο άρτο και κλαίει και οδύρεται για το αύριο των παιδιών του, αλλά και γιά το μέλλον της Πατρίδος μας, αυτοί εκτός από τις ατέλειωτες φιέστες τους, τώρα ετοιμάζονται γιά ταξίδια ....ΑΝΑΨΥΧΗΣ στην Κύπρο!!!
Ολα βαίνουν εδώ τόσο καλά, που αυτοί αφού ξεπέρασαν τα σύνορά τους πάνε και αλλού γιά να διαφημίσουν τις ανύπαρκτες δραστηριότητές τους και να διαφημιστούν γιά τα μηδενικά προσόντα τους.
Το ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ των εκκλησιαζομένων σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν τους ανησυχεί καθόλου;
Δεν τους τρομοκρατεί;
Πως διέρχονται τις μέρες και τις νύχτες τους και πώς κοιμώνται τον ύπνο του δικαίου;


ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...