Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2011

«Φύγε για την καλοσύνη της Ορθοδοξίας» ή συμβόλαιο με τον Διάολο του Lasha Zhvania

«Φύγε για την καλοσύνη της Ορθοδοξίας»
ή συμβόλαιο με τον Διάολο

Στις 17 Μαίου, 2005 στο κέντρο της παγκόσμιας ορθοδοξίας παραγγέλει ο αρχιγός της Αγίας Εκκλησίας της Πόλεως και προστάζει τον Πατριάρχη του Ιερουσαλήμ, εκλεγμένο κανονικά, να απολύσει «για την ορθοδοξία». Σχεδόν την ίδια φράση την έχω διαβάσει στην Αγία Γραφή όταν ήμουν μικρός. Την στιγμή εκείνη, όταν η σταύρωση του Χριστού κορυφωνόταν και οι αγριομένοι ιερείς και φαρισαίοι είχαν κλείσει τον άθωο Χριστό μέσα στις καρδίες τους στο Βία Δολορόσα, χρειάστηκε η ανάγκη να δικαιολογηθεί η ανήθικη, πλαστή και εγκληματική συμπεριφορά τους και τότε ξεστόμησε ένας κακούργος: «καλύτερα να βλασφημίζει ένας άνθρωπος παρά το έθνος!» ...και δέχτηκαν ... δικαιολογήθηκαν... «έδεσαν το έργο» ... τον καταδίκασαν ...και τον έστειλαν στο Γολγοθά! Η καταδίκη αυτή κατά τους εαυτούς τους και κατά του ολόκληρου κόσμου – «καλύτερα να βλασφημίζει ο ένας» εκτελεί εδώ και δύο χιλιετηρίδων. Θαύμα είναι ή τυχαία σύμπτωση; Ή σύμπτωση πάντα είναι τυχαία; ή τίποτα δεν είναι τυχαίο για την ορθοδοξία γιατί τα πάντα «βουλή του Θεού»! ... Πόσο εξευτελίστηκε αυτή η φράση στα χείλια των ιερέων της εποχής μας! Θα σκοτώσουν, θα καταδικάσουν με την εξής λογική «καλύτερα να βλασφημίζει ο ένας» και ύστερα, σαν να μην εφταιγαν κι εκείνοι, θα δικαιολογηθούν το αποτέλεσμα της ελεύθερης βουλής, λανθάνουσας πράξης, εγκληματικής ενέργιας ή ψυχρής ανέργιας με «Βουλή του Θεού! Θα πουν οποσδήποτε « Εμείς μόνο τη βουλή του Θεού εκτελούμε. Δεν φταίμε εμείς- όλα αυτά τα αποφάσισε Αυτός επάνω και για εκείνο το λογο συνέβη!» φοβάμαι να μην έμοιαζε αυτή η δικαιολογία με εκείνη του ΄Αδαμ, όταν ύστερα από παρέτηση της θεικής βουλής τίποτα δεν μπορούσε να σκεφτεί παρά να δικάσει τον Θεό για την δίκη του -υπό ελεύθερης βουλής -έγκλημα : «Η γυναίκα, που μου διόρισες, με έκανε να το φάω!»

Το μόνο πράγμα που δεν με απασχολεί σ’ αυτή τη στηγμή είναι η μοίρα του Ειρηναίου του Α΄. Γιατί είμαι βέβαιος ότι ο Θεός θα του αντικαταστήσει τον κληρονομικά δεγμένο από το θρόνο τίτλο «μακαριότατος» με την αγιοσύνη λόγο τις προσωπικές του αξίες και θα του διορίσει τίμιο μέρο ανάμεσα στους Αγγέλους και Αποστόλους στο βασιλείο των Ουρανών. ... Με απασχολεί περισσότερα η τύχη των Αυτοκέφαλων Εκκλησιών. Δόξα στο θεό, αντίθετα από την Καθολική Εκκλησία, η κυβέρνηση του Πατριάρχη της Πόλεως δεν καλύπτει άλλες Αυτοκέφαλες Εκκλησίες και ολόκληρη την Ορθοδοξία., αλλιώς λογό της κατάρας, που ξεστόμησε σήμερα, ο ψυχικά φτωχός σαν μένα θα πέσει στη βαθιά μελαγχολία αναμένοντας την μέγα ποινή από το Θεό.

«Φύγε για την καλοσύνη της ορθοδοξίας!» - αυτό είναι η σοφία και ψυχισμός που εκτοξεύει ο πρώτος ιεράρχης από την Πόλη στον Ιερουσαλήμ,! Δεν του αρκεί όμως και προσθέτει – «Εάν ο Πατριάρχης του Ιερουσαλήμ έχει δίκαιο, πάντως πρέπει να απολύσει!» (?!)

Τι συμβαίνει αυτή η τάση είναι ακατανόητο! Ή πιο σωστά – είναι κατανοητό. Είναι ακατανόητο, γιατί ο Πατριάρχης της ορθόδοξης εκκλησίας, ο κληρονόμος του θρόνου του Απόστολου Πέτρου και Ανδρέα Πρωτοκλήτου δεν πρέπει να λεει αυτό, όταν κι ο Ανδρέας ο Πρωτόκλητος δε θεωρούσε, πως τον Χριστό έπρεπε να τοω σταυρωσούν, αν κι είχε δίκαιο. Ναι, όλα αυτά ήταν διορισμένα και προφητευμένα εκ των πρωτέρων από το Θεό, πως έπρεπε να έρθει ο Γιός του σ’ αυτό τον κόσμο και ο αγνός ο ίδιος να φορτώσει τα αμαρτήματα του κόσμου. Τον απλό και αθώο έπρεπε να σταυρώσουν, να σκοτώσουν, να θάψουν και να ανασταθεί, αλλά αλίμονό τους, οι οποίοι θα έλαβαν το μέρος σ’ αυτη την δΙκη, αλίμονό τον, ο οποίος θα τον προέδωσε και άφησε, αλίμονό τους, οι οποίοι θα τον κάρφωσαν και βλασφήμησαν, αλίμονό τους, οι οποίοι θα τον κοροίδεψαν και έφτυναν! Είναι κατανοητό γιατί και οι Ιερείς είναι άνθρωποι και για την Ορθοδοξία είναι παράξενο και ακατάδεχτο το ζήτημα της αγνότητα. Εάν το ζήτημα τίθεται έτσι, τότε αλίμονό τους γιατί όχι μόνο δεν ξέρουν τι πράττουν, αντίθετα, ξέρουν ακριβώς τί και για πιο λόγο το πράττουν.... Ομως, δεν μπορουν να αφήσουν τη δική τους συγκίνηση και φιλοτιμία υπέρ της δικαιοσύνης του Θεού! Αλίμονό τους, όχι γιατί συγκάλεσαν τον Ιερο Σύνοδο και συζητούν, αλλά γιατί πριν να συζητήσουν να ανακαλύψουν το έγκλημα του Πατριάρχη του Ιερουσαλήμ, ήδη έχουν υπογραμμίσει και σφραγίσει τη τυπομένη τάση του Συνόδου. Όλα αυτά ειναί φαρς και ψέμα. Δεν χρειαζόμαστε την εκπομπή! Η επαφή με το Διάβολο είναι ήδη υπογραμισμένη και η ουσία του συμβολαίο είναι η εξορία του Πατριάρχη του Ιερουσαλήμ στο Βιά Δολορά! Το μοτίβο του συμβολαίο είναι η υποστήριξη της εθνικής φιλοτιμίας και ύβρις.

Στις 23 Μαίου πρέπει να συγκεντρωθούν οι αρχές των ορθόδοξων Εκκλησίων, μερικοί θα δεχθούν το συμβόλαιο και αλλοί θα νύπτουν τις χείρας! Είναι ο απαρέτητος όρος! Γιατί εάν είναι η σύμπτωση, πρέπει να συμπίπτει τα πάντα.! Εάν ο ένας απ αυτούς θα υποστηρίξει τους κανώνες των Αποστόλων, θα σωθεί ο κόσμος! Όμως ο κόσμος θα σωθεί ηδη στον διωγμένο, φτυσμένο, βλασφημισμένο, εξευτελισμένο Πατριάρχη και μαζί του στους ανθρώπους πιστούς και έτοιμους για τη μαρτιρική ζωή.

Να ξυπνήσετε! Υπάρχει ακόμα ο χρόνος να ανοίξετε τα μάτια σας και να γυρίσετε στην πορεία προς το Θεό. Να αφήσετε τη φιλοτημία σας και κοσμικές επιθυμίες και ο Θεός θα σας δώσει την χάρη του! Πέστε την αλήθεια και η ορθόδοξη εκκλησία θα γίνει πιο δυνατή! Να ταπεινώσετε τους εαυτούς σας και θα υψωθείτε χάρη στο Θεό! Να φτύνετε στον Διάβολο και ο Θεός δεν θα στείλει πια τους πειρασμούς στις ορθόδοξες Εκκλησίες! Να φυλάξετε τους εαυτούς σας και την μοναδικότητα της εκκλησίας να μην ξαναγίνει παρόμοιο προηγο ύμενο.

Ο θεός μαζί σας και το Πνεύμα Άγιο να σας οδυγήσει στις καλές πράξεις σας, για τη δόξα της ορθόδοξης Εκκλησίας και του Θεού.


σημείωση: 
Ο κ.LASHA, τήν περίοδο της της φοβεράς κρίσεως, γιά το πατριαρχείο Ιεροσολύμων,που θα παραμήνει απο τις πιο μελανές στήν Ιστορία Του, υπηρετούσε ως πρόξενος της Γεωργίας στο Ισραήλ και γνωρίζει πολύ καλά το παρασκύνιο και τις διπλοματικές διεργασίες,αλλά εχει και βαθυά ορθόδοξη πίστη, και αγάπη στό Πατριαρχείο!!!Και ως εκ τούτου, η θέσεις του εχουν αξία.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...