Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Χυδαίο βίντεο διακωμωδεί τη Σταυρική μαρτυρία

undefined
Ένα τρίλεπτο βίντεο κυκλοφορεί  στο youtube,το οποίο αποτελεί βλασφημία για όλους τους χριστιανούς αφού χυδαιολογεί σε βάρος του Ιησού Χριστού και διακωμωδεί τη Σταυρική μαρτυρία Του. Το βίντεο είναι παραγωγής του 2007, είναι ιδιωτική παραγωγή και μεταδόθηκε από την ιδιωτική ισραηλίτικη τηλεόραση  υπό τον τίτλο «Toffee Veha-Gorillah". Μια μαριονέτα μαϊμού υποδύεται τον Ιησού Χριστό, ανεβαίνει στο Σταυρό και μια νεαρή ισραηλίτισσα, τον καρφώνει ενώ τον κτυπά με το σφυρί στο κεφάλι. Το «ierovima» έλαβε το βίντεο αλλά αρνείται να το προβάλλει και αρκείται μόνο στην παράθεση φωτογραφίας, που αντανακλά το ήθος των εμπνευστών του βίντεο.
πηγη ΙΕΡΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...