Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: "Παιδιά μου χτυπήστε τις πόρτες μας και αν δεν σας ανοίξουμε σπάστε τες ..."


Επαναστατικός και τολμηρός ο λόγος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου στο χθεσινό Φεστιβάλ Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο Συνεδριακό κέντρο του ΑΤΕΙ της πόλης μας. 

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του φανερά συγκινημένος και ενθουσιασμένος από την νεολαία μας μίλησε ως πραγματικός Πατέρας και Διδάσκαλος. Ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους ευχήθηκε κάθε καλό στην ζωή τους.

" Παιδιά μου είστε η ελπίδα μας, είστε το φως μας, είστε το χαμόγελό μας [...] Να σας χαίρονται οι γονείς σας και μαζί με αυτούς και εμείς. Γκρεμίστε ότι σάπιο φτιάξαμε εμείς οι παλαιότεροι τόσα χρόνια.   


Χτυπήστε μας τις πόρτες και αν δεν σας ανοίξουμε σπάστε τες [...] 


Ο Άγιος Απόστολος Ανδρέας να σας ευλογεί και να οδηγεί τα βήματά σας σε δρόμους αγαθούς, τόνισε χαρακτηριστρικά ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά