Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2011

Πάτρα: Πληθαίνουν καθημερινά οι φτωχοί που προστρέχουν στην τοπική Εκκλησία

Μέσα σε τέσσερα χρόνια η Μητρόπολη έχει διαθέσει διπλάσια ποσά για την ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων

Καθημερινά αυξάνονται οι φτωχοί στην Πάτρα που προστρέχουν για βοήθεια στην τοπική Εκκλησία. Χαρακτηριστικά της δεινής κατάστασης είναι τα στοιχεία που έδωσε η Μητρόπολη Πατρών για το έργο του Φιλόπτωχου Ταμείου της.
Σύμφωνα με αυτά το Ταμείο διέθεσε το 2010 διπλάσια ποσά για την ενίσχυση των απόρων της Πάτρας, σε σύγκριση με τα ποσά που διέθεσε το 2006.
Συγκεκριμένα, το 2010 διατέθηκαν περίπου 1,7 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση των απόρων, ενώ το 2006 το αντίστοιχο ποσό ήταν 831.000 ευρώ.
Τα παραπάνω στοιχεία παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση  στο πλαίσιο του Φόρουμ Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...