Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

Απο παντου ερχονται μηνυματα ξεσηκωμου

Οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα αυτοοργανώνονται και δημιουργούν θύλακες αντίστασης
Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε δώσει την σημασία που πρέπει σε δεκάδες e-mail που μας έστειλαν άγνωστοι σε μας σύλλογοι και οργανώσεις πολιτών.
Ίσως να είχαμε μερικές επιφυλάξεις για το «τι καπνό φουμάρουν» και ποιές είναι οι ρίζες τους.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν.
Σε λίγες ώρες η «Ύπατη αρμοστεία» των δανειστών και τοκογλύφων, δηλαδή αυτό που ονόμασαν τα τρία προδοτικά κόμματα «μεταβατική κυβέρνηση», θα άρχίσει να τεμαχίζει τις σάρκες των Ελλήνων για να χορτάσει τα πεινασμένα στόματα των ντόπιων και των ξένων αρπακτικών.
Μέχρι χθές είχαμε να κάνουμε μόνο με «εισερχόμενα πυρά» απο το «πυροβολικό» της Τρόϊκας και του ΔΝΤ. Απο τις 11 του Νοέμβρη οι κατοχικές δυνάμεις εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα και σε λίγες ώρες θα καμαρώνουν στην βουλή πατώντας πάνω στο πτώμα της δημοκρατίας την οποία σκότωσε εν ψυχρώ η τρικομματική αντιπροσωπεία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το μέτωπο δεν βρίσκεται πλέον στα επιβλεπόμενα απο τους τροϊκανούς υπουργεία, αλλά μπροστά στα σπίτια μας , στους δρόμους , στις πλατείες , στα σχολεία , στις δουλειές μας , παντού.
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να ψάξουμε με επιμέλεια απο «που βαστάει η σκούφια» του καθε ενός που βγαίνει στην αντίσταση.
Θα πολεμήσουμε μαζί του και αν στην πορεία διαπιστώσουμε ότι είναι πεμπτοφαλαγγίτης ή μουλωχτός ψευτοπατριώτης απο εκείνους που σκεπάζουν την μαυρίλα τους με την ελληνική σημαία , τότε να είστε σίγουροι ότι δεν θα διστάσουμε να τον ξεσκεπάσουμε και να τον εξοστρακίσουμε.
Σε αυτόν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε μαζί, δεν περισσεύει κανένας παρά μόνο τα «φίδια» που παριστάνουν τους αγωνιστές και τα οποία αργά ή γρήγορα θα έχουν την ίδια τύχη με όσους πρόδωσαν αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...