Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ


Μια πάρα πολύ καλή λύση για να αποτραπεί η οποιαδήποτε ανέγερση τζαμιού στη χώρα μας.
Οι μουσουλμάνοι σύμφωνα με την θρησκεία τους όπου ο Αλλάχ καταράστηκε τον χοίρο και ως γνωστό οι καλοί μουσουλμάνοι δεν χρησιμοποιούν στην διατροφή τους το χοιρινό κρέας έχουν και άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να γνωρίζουμε.
Το πρόβλημά τους είναι ότι εάν στο σημείο που επιλεγεί να γίνει η κατασκευή τζαμιού βρεθούν αίμα και πολύ περισσότερο σφάγια χοίρου τότε η κατασκευή του ακυρώνεται και πρέπει να επιλεγεί κάποιο άλλο σημείο.
Ο λόγος είναι ότι ο χοίρος έχει μολύνει με το αίμα του το σημείο και κάτι τέτοιο είναι ενάντια στη θρησκεία των μουσουλμάνων.
Ήδη σε κάποιες χώρες της Ευρώπης όπως στο Βέλγιο και στη Βρετάνια υπήρχαν ανάλογα περιστατικά και ακυρώθηκε η ανέγερση του τζαμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά