Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

Η Δύναμη της Αγιότητας στα Γεγονότα που Έρχονται


Μια συγκλονιστική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή ο Μητροπολίτης Μόρφου π.Νεόφυτος. 

 Ο Μητροπολίτης Νεόφυτος αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας και μιλά για την πολιτική κρίση στην Τουρκία, για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με του Τουρκοκυπρίους και οι θέση του είναι ξεκάθαρη. 
Οι Τούρκοι και η Τουρκία είναι καταδικασμένοι σε διάλυση και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους Ελληνοκύπριους να σπαταλούν χρόνο και ενέργεια σε αδιέξοδες διαπραγματεύσεις: Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διαλυθεί η Τουρκία από μόνη της!
Μιλά επίσης για την παραμελημένη πνευματική και ηθική πλευρά της κρίσης που ταλαιπωρεί την Ελλάδα και την Κύπρο, αναφέρεται στις προφητείες των σύγχρονων Γερόντων της Ορθοδοξίας για τα επερχόμενα 
και δίνει αποκλειστική μαρτυρία για προφητεία που είχε εμπιστευθεί στον ίδιο το Μητροπολίτη Νεόφυτο ο πρόσφατα αγιοποιηθείς Όσιος Γέροντας Πορφύριος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...