Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την Ελλάδα την Tρίτη θα γίνει αυτό που φοβούνταν όλοι…Σε ατελείωτο θρίλερ με άγνωστες συνέπειες καθώς ο χρόνος τελειώνει ενόψει της 20ης Αυγούστου όποτε πρέπει να πληρωθεί το επόμενο ομόλογο της ΕΚΤ εξελίσσεται η έναρξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Αθήνα και τα κλιμάκια των δανειστών καθώς τώρα κυβερνητικοί κύκλοι μιλούν για την Τρίτη και βλέπουμε.
τροικα
Σύμφωνα μάλιστα με κυβερνητικές πηγές την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις όχι με τους επικεφαλής των ελεγκτών αλλά με τα τεχνικά κλιμάκια μολονότι νωρίτερα Έλληνας αξιωματούχος έλεγε ότι οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα.
Τεράστιο αγκάθι εξακολουθεί να είναι το πού και το πώς θα διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις με κυβερνητικούς παράγοντες να προσπαθούν να καθησυχάσουν για την διαφαινόμενη καθυστέρηση μεταφέροντας την εικόνα ότι το συγκεκριμένο θέμα «βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».
Στο ίδιο πνεύμα πηγές από την κυβέρνηση κάνουν λόγο για μια μικρή καθυστέρηση μιας ή δύο ημερών για την άφιξη «των επικεφαλής των θεσμών» αποδίδοντας την σε τεχνικούς λόγους. Η αγωνία τους να μην δημιουργηθεί περαιτέρω ανησυχία φαίνεται από το γεγονός ότι διαρρέουν με έμφαση ότι «οι λόγοι της καθυστέρησης δεν είναι ούτε πολιτικοί, ούτε διπλωματικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου