Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Ιανουαρίου 25, 2018

Ποιοι διοργανώνουν το συλλαλητήριο: «Μακεδονομάχοι» ή κρυφοναζί; (ηχητικό/βίντεο)

Ποιοι κρύβονται πίσω από το ερχόμενο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία; Ποιος εμφανίζεται ως διοργανωτής; 
Το ποιόν του συγκεκριμένου κυρίου ( Δημήτρης Μιχάκης το όνομα του) περιγράφεται στο ηχητικό που ακολουθεί από την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real Fm (ειδικότερα ακούστε το ηχητικό από 9,23′ και μετά). 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΔΩ 


Προσοχή: Ο εμφανιζόμενος ως διοργανωτής του συλλαλητηρίου είναι το ίδιο πρόσωπο που στις παρακάτω φωτογραφίες πρωτοστατεί ως «δεξιός ψάλτης» των σταυροφόρων του σκοταδισμού και των ναζιστών (φωτο 1) καθώς και ως εμπροσθοφυλακή του ναζιστή χρυσαυγίτη Παππά (φωτο 2 – βίντεο) στα προ διετίας επεισόδια που προκάλεσαν οι φασίστες στο θέατρο «Χυτήριο».   


ΦΩΤΟ 1: Ο Μιχάκης με τους παραθρησκευτικούς εκπροσώπους του «Ελλάς – Ελλήνων – Χριστιανών» και τους συν αυτοίς «δημοκράτες» με τον γνωστό… αρχαιοελληνικό χαιρετισμό έξω από το θέατρο Χυτήριο.
ΦΩΤΟ 2: Ο Μιχάκης σε ρόλο εμπροσθοφυλακής του υποφυρερίσκου ναζί της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στο Χυτήριο.

Θαυμάστε εδώ – και σε βίντεο – έργα και ημέρες του φερόμενου ως διοργανωτή του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα, προ διετίας, παρέα με χρυσαυγίτες και παραθρησκευτικούς σταυροφόρους στο Χυτήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...