Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2011

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΧΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΗ





Για μια ακόμη φορά το κράτος μόρφωμα των Σκοπίων έδειξε το φασιστικό του πρόσωπο και οδήγησε τον μαρτυρικό Αρχιεπίσκοπο Αχριδών κ. Ιωάννη σε φυλακές ύψιστης ασφαλείας - λες και πρόκειται για επικίνδυνο κακούργο - όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα προς τα Σκόπια για να μεταβεί στην έδρα του.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αχριδών διώκεται επειδή δεν δέχτηκε την πραξικοπηματική ανακήρυξη της Αυτοκεφαλίας της λεγόμενης “Εκκλησίας της Μακεδονίας”.
Εχει κατ’ επανάληψη εγκλειστεί στις φυλακές και έχει παντοιοτρόπως κακοποιηθεί και υποστεί άδικες και απάνθρωπες επιθέσεις και ο ίδιος και οι μοναχοί, οι μοναχές, οι ιερείς και οι πιστοί που τον ακολουθούν.
Αυτή τη στιγμή οι Σκοπιανές αρχές προσπαθούν με προκατασκευασμένες κατηγορίες να τον ενοχοποιήσουν για ποινικά αδικήματα που δεν διέπραξε για τον κλείσουν στη φυλακή και για να διαλύσουν την κανονική Αρχιεπισκοπή Αχριδών και να επιβάλουν το εθνοφυλετικό μόρφωμα της λεγόμενης “Εκκλησίας της Μακεδονίας”.
Οι προσευχές όλων των Ορθόδοξων συνοδεύουν τον Σεβασμιότατο Αχριδών και ελπίζουμε να ελευθερωθεί σύντομα και να αφεθεί απερίσπαστος χωρίς διωγμούς να ποιμάνει το ποίμνιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...