Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

άλλο ήθος κι άλλο ύφος…

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
Για μια ακόμη φορά το δοξασμένο ΟΧΙ της ελληνικής ιστορίας, πέρα από κάθε προσδοκία, θριάμβευσε. Παρ’ όλες τις απεγνωσμένες προσπάθειες της ενορχηστρωμένης βαρβαρότητας:Παρόλη την παραπλάνηση, η οποία εξαπολύθηκε από κάποια τηλεοπτικά μέσα. Και την επιστράτευση μακάβριων βρυκολάκων του παρελθόντος. Ή τησυνηγορία υπέρ του ΝΑΙ απ’ τους ευρωσυμμορίτες και ιδιαίτερα τους Γερμανούς.Με αποκορύφωμα την διακοπή της οικονομικής ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες και τις εικόνες ντροπής μπροστά στα μηχανήματα αναλήψεως χρημάτων. Που αποσκοπούσανστην κατατρομοκράτηση του λαού και την αγανάκτησή του εναντίον της κυβέρνησης. Προκειμένου να υπερψηφιστεί το αυτοκτονικό ΝΑΙ και να δοθεί έτσι συνέχεια στο κανιβαλικό σχέδιο των τοκογλύφων.
Και μπαίνει το ερώτημα: Τι άραγε ήταν εκείνο, που έδωσε τόση δύναμη στο λαό να αγνοήσει τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία και ν’ αντιμετωπίσει με τόσο σθένος και τόση ευψυχία το ρεσιτάλ βαρβαρότητας, που εξαπέλυσαν εναντίον του;
Ήταν πρώτα-πρώτα-κατά την ταπεινή μου γνώμη-το διαφορετικό ήθος και το ύφος της νέας κυβέρνησης: Γιατί για πρώτη φορά ο λαός κατάλαβε ότι κάποιοι πολιτικοί δεν είναι εκ πεποιθήσεως και συστήματος απατεώνες και προδότες. Με αποτέλεσμα να τους νιώθει μαζί του και όχι απέναντί του, φίλους του και όχι εχθρούς του. Για πρώτη φορά είδε έναν πρωθυπουργό να στέκεται απέναντι στο Γολιάθ των διεθνών πολιτικών και οικονομικών μεγαθηρίων με μόνο του όπλο τη σφεντόνα του δίκιου. Σε σημείο ώστε ακόμη και κάποιες θρησκευόμενες κυρούλες, που άκουγαν ΣΥΡΙΖΑ και έβγαζαν φλύκταινες αναφυλαξίας, να προσεύχονται απ’ τα μύχια της καρδιάς τους να υπερισχύσει το ΟΧΙ.
Κι ακόμη πιο πέρα αυτό, που χαλύβδωσε την αντίσταση του λαού ήταν η γνώση της αλήθειας. Την οποίαείχε τη δυνατότητα να πληροφορείται, παρακολουθώνταςτόσο το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, όσο καιτηδημόσια τηλεόραση. Σε αντιπαραβολή προς τα ασύστολα ψεύδη, που χάλκευαν κάποια ιδιωτικά κανάλια.
Και στο σημείο αυτό μπαίνει ένα άλλο εύλογο ερώτημα:
Πώς προέκυψαν εκείνες οι δημοσκοπήσεις, που έδειχναν ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στο ΟΧΙ και το ΝΑΙ θα ήταν αμφίρροπη; Και νομίζω ότι ότι είναι καιρός πλέον μετά τους πολιτικούς ναπούμε το μεγάλο μας ΟΧΙ και στους τηλεοπτικούςβρυκόλακες, που αδιάλειπτα και συστηματικά μας βομβαρδίζουν με την τρομοκρατία και την παραπληροφόρηση. Μην περιμένοντας να πάρουν μέτρα εναντίον τους οι διάφορες αρχές και εξουσίες. Αλλά εμείς ως ελεύθεροι και υπεύθυνοι πολίτες να διακόψουμε οριστικά και αμετάκλητα την οποιαδήποτε σχέση με τηνπροκλητικά εχθρική απέναντί μας συμπεριφορά τους.
Και ύστερα απ’ αυτά έρχεται ένα τρίτο καίριο ερώτημα: Καλά, στο δημοψήφισμα θριάμβευσε ο λαός και η κυβέρνηση, αλλά τι θα γίνει από δω και πέρα; Τι μπορεί επιτέλους να σημαίνει το ποσοστό του 62% περίπου;Ασφαλώς και έχει τεράστια ηθική βαρύτητα. Αλλά ποια σημασία θα είχε, για παράδειγμα, και ένα ακόμη 100% δημοψήφισμα των πολιορκημένων του Μεσολογγιού, για τον Ιμπραήμ και τον Κιουταχή; Όπως, στην προκειμένη περίπτωση,των τωρινών Ελλήνων για το Σόϊμπλε, τον Νταϊνσελμπλουμ, τον Σούλτς και την υπόλοιπη ληστοσυμμορία των Βρυξελλών; Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν, όπως επανειλημμένα έχει τονιστεί από αξιόπιστους πνευματικούς ανθρώπους και πολιτικούς διεθνούς εμβέλειας ότιμπορεί να υπάρχει σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας και πολλαπλήςγενοκτονίας του λαού μας!
Πράγμα που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι, προτού να «φωνήσει αλέκτωρ», προκάλεσαν στο πρόσωπό μας την πρώτη οδυνηρή ουλή. Ωσάν αυτές, που προκαλούν οι γερμανοί ναζί στα πρόσωπα των μεταναστών. Αφού, όπως φαίνεται, υποχρέωσαν τον Πρωθυπουργό να αντικαταστήσει τον Υπουργό Οικονομικών. Και θα ήθελαν πολύ, αν τους ήταν βολετό,να αντικαταστήσουν συνολικά την κυβέρνηση. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ανέχονται το γεγονός ότι στη σημερινή Ελλάδα, παρόλη τη γενοκτονία, που προκάλεσαν, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι εξαιρετικής ευφυΐας και μόρφωσης και περισσής ανθρωπιάς. Γεγονός που μας θυμίζει το Ευαγγέλιο, που λέει ότι «οι φαύλοι μισούν το φώς και το αποφεύγουν, για να μην αποκαλυφθούν τα έργατους». Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού είχαν μάθει πρωτύτερα να συζητούν μ’ εκείνους, οι οποίοι τους έλεγαν ΝΑΙ σε όλα τα εγκλήματα, που τους ζητούσαν να κάνουν σε βάρος μας.
Και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ακόμη ότι εμείς αντιμετωπιζόμαστε καταφανώς δυσμενέστερα σε σύγκριση με άλλες χώρες, που έχουν παρόμοιες με μας οικονομικές δυσκολίες. Γεγονός που δεν φαίνεται να έχεισχέση μόνο με το χρέος ή τον αρχαίομας-όπως πιστεύεται- πολιτισμό, τις αξίες του οποίου θέλουν να ευτελίσουν. Δεδομένου ότι αισθάνονται τη λάμψη του πολύ ενοχλητική για τον οφθαλμό της δικής τους κυκλώπειας βαρβαρότητας. Οι λόγοι της καταστροφικής εναντίον μας μανίας τους πρέπει να αναζητηθούν ακόμη πιο πέρα και πιο βαθιάκαι σε θρησκευτικά αίτια. Που σημαίνει ότι δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τους υπανθρώπους του ναζισμού ούτε μόνο με τους τοκογλύφους του σιωνισμού. Έχομε να κάνουμε ακόμη και με τον παπικό ολοκληρωτισμό και τον κερδοσκοπικό προτεσταντισμό. Κι ας μην μας παραπλανά καθόλου η οποιαδήποτε έκφραση υποκριτικής συμπάθειας εκ μέρους του πάπα. Ήη υποκριτική ευσπλαχνία της διαμαρτυρόμενης κ. Μέρκελτη στιγμήμάλιστα που μας στραγγαλίζει. Γιατί συμβαίνεικάποιοι θρησκευτικοί και πολιτικοί άρχοντες να λειτουργούν, όπως οι κροκόδειλοι…
Μακάρι να λειτουργούσαν, όπως δίδαξαν οι προφήτες και όπως θέλει το Ευαγγέλιο, που ισχυρίζονται ότι ακολουθούν. Αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Σε αντίθεση με την κυβέρνηση της αριστεράς, της οποίας το ήθος και το ύφος είναι πολύ χριστιανικότερο από εκείνο των ντόπιων και διεθνώνχριστιανοκάπηλων όλων των αποχρώσεων…
παπα-Ηλίας
https://papailiasyfantis.wordpress.com
e mail: papailias6391@gmail.com
Υ. Γ. Επισυνάπτω και ένα σατιρικό στιχούργημα αφιερωμένο στο ΓιανηΒαρουφάκη, το οποίο, όπως και αν θέλετε το δημοσιεύετε:
Οι χαζοί και οι ναζί…
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝουΔούλα,
Που μας τα σουφρώσαν ούλα
Κι όλα τα θολά «ποτάμια»
Και τα βρώμικα πλοκάμια
Βρυξελλών και Βερολίνου
Συνωμότησαν μαζί
Πως τη χώρα των ηρώων
Των σοφών και των αγίων
Πρέπει να την κυβερνούνε
Οι προδότες κι οι χαζοί,
Για να κάνουν ο, τι θέλουν
Τοκογλύφοι και ναζί…
παπα-Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...