Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2011

Το υπουργείο παιδείας έχει κάποιο πρόβλημα με τον λαό που θέλει να υπηρετεί;


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΤΟΗΤΗ Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ:ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Η Κυβέρνηση αρνείται τώρα να εγκρίνει το νέο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού και θα διανείμει στα σχολεία τη νέα χρονιά το βιβλίο «ιστορίας» της κ. Μ. Ρεπούση που όπως είναι γνωστό είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις το 2007…

Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης σε ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή με απόφασή του ακυρώθηκε το 2007 η διανομή του συγκεκριμένου βιβλίου και ότι εδόθη εντολή για συγγραφή νέου βιβλίου ιστορίας. Όμως, και παρά το γεγονός ότι το νέο βιβλίο, πέρασε από όλες τις προβλεπόμενες αξιολογήσεις και η τελική έγκριση δόθηκε από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτου, η Υπουργός, άγνωστο για ποιο λόγο, δεν έδωσε την έγκρισή της και, όπως φαίνεται από τον ετήσιο οδηγό διδακτικών βιβλίων, που εκδίδει το Υπουργείο, κατά τη νέα σχολική χρονιά θα διανεμηθεί το παλιό βιβλίο της ιστορίας… 

Άραγε, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, θεωρεί ότι δεν έπρεπε να αντικατασταθεί το επίμαχο βιβλίο της κ. Ρεπούση, το οποίο είχε σημαντικές ιστορικές ανακρίβειες, όπως επεσήμανε και η Ακαδημία Αθηνών; Ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν σύμβουλο της Υπουργού να ανατρέπει όλη τη νόμιμη διαδικασία και την ουσιαστική επιστημονική αξιολόγηση, εμποδίζοντας την έκδοση του βιβλίου;
Μα είναι δυνατόν να χάναμε τέτοιον...θησαυρό,όπως το βιβλίο της Ρεπούση;

Τώρα που μαθαίνουμε δωρεάν τούρκικα,βλέπουμε σειρές από τα κατεχόμενα και θαυμάζουμε την "ανάπτυξη" των γειτόνων;;;

ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ;

Τι λέτε τώρα;!

Να λοιπόν που βρέθηκε η "πατριώτισσα" Διαμαντοπούλου,να διορθώσει την...αδικία που έγινε στο εκπληκτικό-και άριστα ιστορικά τεκμηριωμένο-πόνημα της ιστορικού,που εκθειάστηκε από τους "προοδευτικούς" ΜΕ ΤΑ ΦΕΣΙΑ και πολεμήθηκε από τους "φασίστες" και "οπισθοδρομικούς"!

Στα πλαίσια της μετατροπής της χώρας σε νεο-οθωμανικό προτεκτοράτο,πάντα τέτοια εγχειρίδια είναι χρήσιμα!

Άσε που θα επικαλεστούν πάλι λόγους...οικονομίας:Σου λέει,τι να το κάνουμε το καινούριο βιβλίο,όταν έχουμε το παλιό;

Σωστά!Έτσι,θα μπορέσετε να διαθέσετε τα ανάλογα κονδύλια που "γλιτώνετε" από το βιβλίο,σε καμιά εργασία...ευστάθειας μιναρέ,όπως αυτή που χρηματοδοτείτε στη Χίο!

Αυτό θα πει "πρόοδος"!

αντεγράφη από εδώ

Σχόλιο
Η παιδεία στην Ελλάδα εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσει το κάθε κομματικό στέλεχος. Είναι καιρός να πάρουν πόδι όλα τα προβληματικά, ανθελληνικά και αντιχριστιανικά στελέχη που έχουν καπελώσει τον ιερό χώρο του λαού, την παιδεία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...