Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Κυριακή Η Ματθαίου το ψωμί της αγάπης και της δικαιοσύνης


Χριστός άρτοι
Ο μητροπολίτης Ατ/νίας μου απαγόρευσε το κήρυγμα στις εκκλησιές. Αλλά εγώ διατηρούσα αρχείο κηρυγμάτων, τα οποία και μετέτρεψα σε βίντεο, προκειμένου να βγάλουν οι ακροατές τα συμπεράσματά τους. Αλλά και το «κανάλι» των κηρυγμάτων σε βίντεο, το διέλυσαν. Όμως και πάλι διατηρούσα αρχείο. Που σημαίνει ότι ματαιοπονούν όσοι πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να μου κλείσουν το στόμα. Γιατί δεν έχουν καταλάβει ότι, αν κάποιοι σου κλείνουν μια πόρτα ο Θεός σου ανοίγει περισσότερες και καλύτερες.
Απ’ το αρχείο, λοιπόν αυτό σας δίνω τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των κηρυγμάτων των επόμενων ημερών:
1. Η.΄ (ογδόης) Κυριακής Ματθαίου, που αναφέρεται στον πολλαπλασιασμό των ψωμιών και των ψαριών απ’ το Χριστό. Και στο καθήκον των χριστιανών να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους το ψωμί της αγάπης και της δικαιοσύνης:
2. Αγίου Παντελεήμονος. Του γιατρού, που αντί να πλουτίζει, θεράπευε και ελεούσε:
Και όπως πάντα σας δίνω την ηλεκτρονική διεύθυνση του συνόλου των «απαγορευμένων» απ’ τον Σ/το Μητροπολίτη Αιτ/νίας κηρυγμάτων μου. Παρότι και αυτά υπέστησαν δεινή-όπως προανέφερα- κατακρεούργηση από πληρωμένους, κατά τη γνώμη μου, δολιοφθορείς:
Ευχαριστώ όσους θα μπούνε στον κόπο να τ’ ακούσουν και όσους ενδεχομένως θέλουν να διατυπώσουν την οποιαδήποτε κριτική τους.
παπα-Ηλίας
https://papailiasyfantis.wordpress.com
e mail: papailias6391@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου