Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Μαΐου 03, 2016

Σκανδαλώδης, οικουμενιστική επιλογή του Μακαριωτάτου: “ Στην τελετή της Αναστάσεως, μαζί με τους αιρετικούς”


Μας περνάνε για κουτορνίθια; το ρεπορτάζ στην επίσημη σελίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρει: "..Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την ακολουθία της Αναστάσεως, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρουσία Επισκόπων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, των Τοπικών Αρχών, κληρικών και λαϊκών.." Παρασιωπάται η παρουσία τους ενώ πίσω του φιγουράρουν δύο αιρετικοί μονοφυσίτες, όπως φαίνεται στη φωτογραφία επίσης από την επίσιμη σελίδα!!!
ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ
Με τους Αιρετικούς Μονοφυσίτες τελευταία υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε φιλενωτικές πράξεις. Ίσως αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά να είναι κάπου κοντά μας η επίσημη ΨΕΥΔΟΕΝΩΣΗ πρώτα με αυτούς τους Αιρετικούς, όπου οι αντιδράσεις θα είναι μικρότερες, λόγω και των διωγμών που υφίστανται Μονοφυσίτες και Ορθόδοξοι από τους Ισλαμιστές.

Εάν προηγηθεί αυτή η ψευδοένωση και γίνει τελικά ανεκτή από την πλειοψηφία της κοινής γνώμης των Ορθοδόξων λαών, τότε θα ανοίξει πολύ ευκολότερα ο δρόμος για επίσημη Ψευδοένωση και με τον Πάπα της Ρώμης και αργότερα άλλους Αιρετικούς, καθώς εάν συντελεσθεί ολοκληρωτικά ο πρώτος πνευματικός Θάνατος, οι υπόλοιπες πτώσεις θα φαίνονται στους πολλούς εντελώς φυσικές.*
ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ
Συμμαχίες κάνουνε οι στρατιώτες και οι πολιτικοί όταν βρίσκονται σε δυσμενή θέση. Οι ορθόδοξοι δεν έχουν να φοβούνται δυσμένεια. Αν φοβούνται κάτι πρέπει να το δουλέψουν πνευματικά στην προσευχή τους. Οι Ορθόδοξοι (οι αληθινά χριστιανοί γιατί οι άλλοι δεν είναι χριστιανοί κι ας αυτοαποκαλούνται έτσι) έχουν τον Χριστό μαζί τους και δεν έχουν τίποτα να φοβούνται γιατί δε χρειάζεται να κανονίζουν τίποτα. Τα κανονίζει όλα ο Θεός. Εμπιστοσύνη να του έχουν πρέπει πως ξέρει τι κάνει. Αλλά στις δυσκολίες ξεχνούν τη θέση τους και γυρνάν και προσεύχονται στο μόσχο. Ζητούν τη βοήθεια από επίγειες "δυνάμεις". Ξεχνούν πως δεν είναι πολιτικοί άρχοντες αλλά πνευματικοί φύλακες παραδόσεως (τους παραδόθηκε κάτι να το φυλάνε όχι να το καλλωπίσουν, όχι να το εξελίξουν, όχι να το εκσυγχρονίσουν. 
Η Ορθοδοξία είναι τέλεια έτσι όπως παραδόθηκε από τους άγιους πατέρες), δεν είναι στρατιώτες πολιτείας επίγειας αλλά στρατιώτες Θεού. Αν συμμαχούν με τον εχθρό (η αίρεση είναι αντίπαλη θρησκεία) είναι προδοσία. Δεν είναι μικρό πράγμα. Ακόμη και να είναι "καλή" η πρόθεση δεν αγιάζει την προδοσία. Δεν κερδίζεις πόλεμο παραδιδόμενος.*

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...