Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

Ιδού και το πληρεξούσιο του (αντικανονικού πατριάρχη)Θεόφιλου στο μουσουλμάνο δικηγόρο του κ. Ράμι Μούγραμπι

Σε προηγούμενη αποκάλυψή μας αναρτήσαμε στο διαδίκτυο το πόρισμα των Παλαιστινίων σχετικά με το σκάνδαλο Πύλη της Γιάφφα. Το πόνημα – ντοκουμέντο περιγράφει συναντήσεις και επαφές που θυμίζουν αστυνομικό σενάριο, με πρόσωπα που πίεζαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίο να υπογράψει συμβόλαια και να μισθώσει ακίνητα. Όταν τα συμφέροντα αντιλήφθηκαν ότι ο μακαριώτατος δεν συνεργάζεται μαζί τους άρχισαν να τον απειλούν ότι, αν δεν υιοθετήσει συμφωνίες από επαφές που είχαν με υπάλληλο της Οικονομικής υπηρεσίας του θρησκευτικού μας ιδρύματος στους Αγίους Τόπους μέχρι τις 17 Μαρτίου (2005), τότε θα πέσει «πυρηνική βόμβα στο Πατριαρχείο».


undefined
Η υποτιθέμενη εξουσιοδότηση του Πατριάρχη Ειρηναίου στο Νικόλαο Παπαδήμα για τη μίσθωση ενός καταστήματος στην Παλιά Πόλη την επίμαχη ημερομηνία φιγουράρησε πρωτοσέλιδη στην Ισραηλινή εφημερίδα "Maariv" και τόσο ο ίδιος ο Πατριάρχης όσο και το σχετικό πληρεξούσιο έγιναν βορά χωρίς ωστόσο να έχει υπογράψει την οποιαδήποτε αγοραπωλησία όπως αντιθέτως συνέβη με την περίπτωση της γής Ταλπιότ, όπου φαρδιά πλατιά σε ολόκληρο το συμβόλαιο υπάρχει η υπογραφή του κ.Θεόφιλου. Εμείς με συνέπεια στα έργα και τις ημέρες του μοιχεπιβάτη στον πατριαρχικό θρόνο παρουσιάζουμε σήμερα και δικό του πληρεξούσιο (σίγουρα δεν θα είναι το μοναδικό) το οποίο έχει παραχωρήσει στο μουσουλμάνο δικηγόρο του κ. Ράμι Μούγραμπι.
Το πληρεξούσιο του κ. Θεόφιλου στο δικηγόρο του Ράμι Μουγκράμπι στα Εβραικά
undefined
Το πληρεξούσιο του κ. Θεόφιλου στο δικηγόρο του Ράμι Μουγκράμπι στα Ελληνικά
undefined
undefined
Το πληρεξούσιο του κ. Θεόφιλου στο δικηγόρο του Ράμι Μουγκράμπι στα Αγγλικά
undefined
undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...