Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

η τετρακτύς των τοκογλύφων


τετρακτύς τοκογλύφων
Με νεανικό τσαμπουκά μπήκε η κυβέρνηση στην αντιμνημονιακή διαπραγμάτευση. Ιδιαίτερα ο κ. Βαρουφάκης και ο Πρωθυπουργός. Γιατί-όπως είπαν-ήθελαν να μείνουν πιστοί στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Και να μη δεχτούν, σε καμιά περίπτωση, μέτρα λιτότητας. Με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουν και να εντυπωσιάσουν την πανευρωπαϊκή και την παγκόσμια κοινή γνώμη. Και καλά έκαμαν. Δεδομένου ότι με τη στάση τους αυτή αντέστρεψαν το κλίμα της πανευρωπαϊκής και παγκόσμιας καταφρόνησης, που οι «εταίροι» είχαν μεθοδεύσει σε βάρος μας.
Ήταν όμως ανεδαφική η απαίτησή τους να θέλουν να αναβαπτίσουν την τρόικα σε θεσμούς. Να την κάνουν, δηλαδή, αυτό, που όχι μόνο δεν είναι αλλά ούτε και θα ήθελε ποτέ να είναι. Δεδομένου ότι η έννοια των θεσμών συναρτάται με το δίκαιο, ενώ ο σκοπός και ο προσανατολισμός της τρόικας είναι το άδικο και ο πολύπλευρος όλεθρός μας. Και ο προσανατολισμός της αυτός δεν άλλαξε σε καμιά περίπτωση τώρα, που από τρόικα μετασχηματίστηκε σε «τετρακτύ» (κουαρτέτο). Τα μέλη της οποίας άρχισαν και πάλι να συρρέουν στην πατρίδα μας, όπως τα ναζιστικά ποντίκια στην «Πανούκλα» του Καμύ. Και ασφαλώςκαι δεν έχουν καμιά σχέση με την ιερή «τετρακτύ της δεκάδας» των πυθαγορείων. Που λεγόταν έτσι, επειδή σχηματιζόταν απ’ το άθροισμα των αριθμών 1-4, που είναι ίσον με δέκα (1+2+3+4=10) και που ήταν το ιερό σύμβολο των πυθαγορείων. Όπως για μας τους χριστιανούς είναι η Αγία Τριάδα. Που σημαίνει ότι η τωρινή «τετρακτύς» των νεοναζί και των σιωνιστών δεν είναι σε καμιά περίπτωση ιερή αλλά πέρα για πέρα ανίερη. Δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει απλά και μόνο τα σχέδια και τα συμφέροντα των τοκογλύφων. Οι οποίοι, όπως προκύπτει από τα έργα τους, είναι στην υπηρεσία του Σατανά. Σε αντίθεση με τους πυθαγορείους η οποία ζούσαν υποδειγματικά. Όπως επίσης δεν έχουν καμιά σχέση με το δίκαιο και τη διάσωση της πατρίδας μας, αλλά απεναντίας με τη διάλυσή και την καταστροφή της.
Κι ας υποστηρίζει ο αξιότιμος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η μνημονιακή τρόικα (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), ότι η παραμονή μας στο ευρώ και την ευρωζώνη αποτελεί κόκκινη γραμμή. Κι ας συμφώνησαν μαζί τους, κάτω απ’ τον καταιγισμό της πίεσης ο Πρωθυπουργός και ο κ. Καμένος. Τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο μετά το δημοψήφισμα, όσο και κατά τη συνάντηση κορυφής του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.
Αν βγαίνει κάτι θετικό απ’ την όλη υπόθεση της διαπραγμάτευσης αυτής είναι ότι αποκαλύφθηκε το ειδεχθές πρόσωπο των «εταίρων» μας. Πράγμα που διαφαίνεται από το γεγονός ότι ο Σόιμπλε και η Μέρκελ και το υπόλοιπο συνδικάτο του εγκλήματος και οι εδώ εφιάλτες τους δεν μπορούν να κρύψουν τη χαιρεκακία τους. Γιατί νομίζουν ότι δολοφονώντας ηθικά τον Έλληνα πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, η βαρβαρότητά τους θα θριαμβεύσει. Και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό, που κατάφεραν είναι ν’ αυτοκτονήσουν ηθικά οι ίδιοι. Δεδομένου ότι οι λαοί της Ευρώπης αλλά και η παγκόσμια κοινωνία κατάλαβαν πόσο αμετανόητοι για τα ιστορικά τους κακουργήματα και πόσο αδίδακτοι απ’ τα ιστορικά παθήματά τους είναι.
Είναι αξιοπρόσεχτο αυτό, που είπε ο κ. Βαρουφάκης σχετικά με τις διαπραγματεύσεις: Ότι, δηλαδή, ακόμη κι ο Θεός να κατέβαινε, δεν ήταν σε καμιά περίπτωση διατεθειμένοι οι άθεσμοι «θεσμοί» να κάμουν έντιμη συμφωνία. Αν και στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε ότι, σύμφωνα με τη χριστιανική μας πίστη, ο Θεός ήρθε στη γη. Και ήρθε, προκειμένου να κάμει μαζί μας μια έντιμη συμφωνία. Και, ακριβώς, οι πρόγονοι των σημερινών σταυρωτών της Ελλάδας τον σταύρωσαν. Όπως επίσης αξιοπρόσεχτη είναι η λύσσα με την οποία επιτίθενται εναντίον του κ. Βαρουφάκη όλοι οι πολιτικοί και οι μιντιακοί μπούφοι και όρνιθες. Επειδή ακριβώς έβγαλε το φερετζέ και αποκάλυψε το αποκρουστικό πρόσωπό το δικό τους και των πατρώνων τους. Και ως άλλες Ηρωδιάδες ζητούν «την κεφαλήν του επί πίνακι». Επειδή λέει προέβλεψε τα περί capital control και τόλμησε να εκπονήσει σχέδιο σωτηρίας των Ελλήνων σε περίπτωση, εμμονής των «εταίρων» στο καταστροφικό σε βάρος μας σχέδιό τους.
Κι ακόμη αξιοπρόσεχτη είναι η στάση και συμπεριφορά τους απέναντι στην κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία με την κοφτερή και την καφτερή της γλώσσα δίνει τις αληθινές διαστάσεις του όλου προβλήματος. Όπως επίσης είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις των κοινοβουλευτικών χουλιγκάνων, όταν η κ. Κωνσταντιπούλου μιλάει. Φαινόμενο, που θυμίζει τις αντιδράσεις των δαιμονισμένων, όταν οι κληρικοί διαβάζουν τους εξορκισμούς του Μ. Βασιλείου. Και ακόμη το γεγονός ότι ζητούν με απίστευτη λύσσα άρον-άρον, την παραίτησή της. Όπως και οι Ευρωπαίοι κρετίνοι και χουλιγκάνοι ζητούσαν και-δυστυχώς- πέτυχαν την παραίτηση του κ. Βαρουφάκη.
Και βέβαια δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να παραιτηθούν αυτοί απ’ το δολοφονικό σχέδιό τους. Στην ολοκλήρωση του οποίου θα προχωρήσουν απτόητοι μέχρι τέλους. Και μπαίνει για μας το ερώτημα: Εμείς ως πότε θα παραμένουμε μετέωροι και εξαρτημένοι απ’ τους δολοφονικούς τους μηχανισμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή μας; Χωρίς τις απαραίτητες υποδομές, που θα μας εξασφαλίσουν χρηματοοικονομική και διατροφική αυτάρκεια. Ακολουθώντας τις «συνετές» υποδείξεις όσωνισχυρίζονται ότι η παραμονή μας στο ευρώ και την ευρωζώνη είναι μονόδρομος…
Όταν ο μονόδρομος αυτός οδηγεί κατευθείαν στην καταστροφή της Ελλάδας και τη γενοκτονία των Ελλήνων! Τη στιγμή που ο οποιοσδήποτε άλλος δρόμος, όσο δύσκολος κι αν είναι, θα είναι ασφαλέστερος απ’ την ολοφάνερα προδιαγεγραμμένη απ’ τους ναζί και τους τοκογλύφους εξόντωσή μας…
παπα-Ηλίας
https://papailiasyfantis.wordpress.com
e mail: papailias6391@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...