Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2016

κλέφτες και σατανάδες


Ο συχωρεμένος ο πατέρας μου ήταν ωραίος «παραμυθάς»:
Συνεργάζονταν- μας έλεγε- ένας κλέφτης μ’ έναν διάβολο. Γιατί ο κλέφτης αυτός, ήταν σαν τους περισσότερους κλέφτες, που δεν συνεργάζονται με τους αγγέλους και τους αγίους, αλλά με τους διαβόλους.Ενώ, αντίθετα, οι κλέφτες του 1821, που εμπνεύστηκαν απ’ τη διδασκαλία του Πατροκοσμά, αγωνίστηκαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος» και θυσίασαν ακόμη και τη ζωή τους για την ελευθερία.
Ωστόσο ο κλέφτης της ιστορίας μας ήταν περισσότερο προνοητικός από κάποιους από μας, που, όταν ο διάβολος μας προσφέρει άφθονο το μέλι και το πετιμέζι, νομίζουμε ότι αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ. Γιατί πολύ απλά ο κλέφτης σκεφτόταν ότι δεν είναι δυνατόν ο διάβολος να του μείνει πιστός μέχρι το τέλος. Κάπου, σε κάποια στιγμή όλο και κάποια οδυνηρή έκπληξη θα του επιφύλασσε. Γι’ αυτό και σκέφτηκε να τον δοκιμάσει: Κατασκεύασε, λοιπόν, ένα ομοίωμα του εαυτού του και πήγε και το κρέμασε σε μια ερημιά. Κι αφού όρισε εκεί το ραντεβού του με το διάβολο, κρύφτηκε, για να ιδεί τις αντιδράσεις του. Όταν, λοιπόν, έφτασε ο διάβολος και είδε το «φίλο» του κρεμασμένο, άρχισε να θρηνεί και να οδύρεται. «Ωχ, είπε τότε ο κλέφτης, έκαμα μεγάλο λάθος»!Ο διάβολος, αντίθετα απ’ ο, τι νόμιζα, μ’ αγαπάει ειλικρινά». Και πήγε να βγει απ’ την κρυψώνα του, για να τον παρηγορήσει. Αλλά, προτού προλάβει να βγει, άκουσε εμβρόντητος το διάβολο να λέει: «Αχ, φίλε μου, πού ήρθαν και σε κρέμασαν εδώ στην ερημιά! Και μου στέρησαν τη χαρά, να σε κρεμάσω στα εννιά παζάρια»!…
Κάπως έτσι φαίνεται να μοιάζει και η δική μας ιστορία με τους «φίλους» και «συμμάχους» μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Ή μήπως με το πατρονάρισμα του ΝΑΤΟ δεν δημιουργήθηκε  η χουντική επταετία και δεν σχεδιάστηκε η προδοσία και η τραγωδία της Κύπρου; Σε αγαστή βέβαια συνεργασία με τους χουντικούς εφιάλτες, που προκάλεσαν το πραξικόπημα και την εισβολή του βάρβαρου Αττίλα! Ή μήπως δεν είναι η ναζιστική ΕΕ και το ΔΝΤτων σιωνιστών τοκογλύφων, μου μεθόδευσαν το επονείδιστο και παράνομο χρέος. Προκειμένου να υποθηκεύσουμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της πατρίδας μας και να μας καταστήσουν διαχρονικούς είλωτες. Και πάλι σε αγαστή συνεργασία με τους αδιάντροπους πολιτικούς και μιντιακούς κλέφτες και απατεώνες. Ή μήπως δεν είναι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, που προκάλεσαν την τωρινή προσφυγική πλημμυρίδα, καταστρέφοντας τις χώρες των ανθρώπων αυτών. Και τώρα το ΝΑΤΟ για άλλα σκοτίζεται και όχι φυσικά για την αναχαίτιση των προσφυγικών ροών, όπως διατείνονταν. Για να φτάσουν στο κατάντημα να αλληλοσυγχαίρονται  για το κατόρθωμα του εγκλωβισμού δυσανάλογων προς τις δυνατότητές της χώρα μας προσφύγων. Με τους  ιΙταλιάνους μάλιστα να συνεπικουρούν τους Αλβανούς.
Κι ενώ αυτοί με σατανικές μεθοδεύσεις μας οδηγούν απροκάλυπτα στο βάραθρο της καταστροφής, εμείς επιμένουμε να πιστεύουμε στις τόσες απάτες ή τραγικές αυταπάτες των πολιτικών μας. Οι οποίοι μας κανοναρχούν αδιάκοπα το ανόητο τροπάριο για τις αξίες του ευρωπαϊκού  πολιτισμού. Όταν οι αξίες αυτού του πολιτισμού δεν είναι τίποτε άλλο από το πνεύμα της επιβολής της ναζιστικής κυριαρχίας και την ακόρεστη βουλιμία των αρχιμαφιόζων σιωνιστών τοκογλύφων. Υπερατλαντικών και Ευρωπαίων. Και είναι και κάποια «ηγετικά» ανδρείκελα και κάποιες όρνιθες πολυτελείας, έντεύθεν και εκείθεν του ωκεανού που με τον αέρα αφεντάδων, μας υπόσχονται ότι θα μας βοηθήσουν. Όπως βέβαια μας βοηθούν και στην περίπτωση του χρέους. Με το να σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τη θηλιά της ασφυξίας γύρω στο λαιμό μας! Αν όμως τόσο κόπτονται για τους πρόσφυγες, που δημιούργησε η εγκληματική αφροσύνη τους,γιατί δεν τους δέχονται στις πατρίδες τους; Κι αφού οι ευρωπαίοι υψώνουν τείχη αδιαντροπιάς απέναντι στους πρόσφυγες, γιατί οι ΗΠΑ και ο Καναδάς παραμένουν αμέτοχοι; Ή μήπως δεν είναι μεταξύ των πρωταιτίων της τραγωδίας των ανθρώπων αυτών; Αλλά, βέβαια, αν νοιάζονταν γι’ αυτούς δεν θα κατέστρεφαν τις πατρίδες τους. Όπως βέβαια με κανιβαλικό και βανδαλικό οίστρο πράττουν σε βάρος της πατρίδα μας και του πολιτισμού μας!…
Αλήθεια τι άλλο περιμένουμε, προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε τη σατανικότητα όλων αυτών των «φίλων» και «συμμάχων»; Μήπως να μας στήνουν στον τοίχο και να μας εκτελούν ή να μας κρεμούν στις πλατείες, όπως έκαναν οι αλήστου μνήμης πρόγονοί τους! Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι τωρινοί εξ ανατολών και δυσμών ΝΑΤΟϊκοί βάρβαροι βρήκαν άλλους πιο πρόσφορους γι’ αυτούς και πιο καταστροφικούς για μας και την πατρίδα μας τρόπους; Αφού, αντί να καταστρέφουν τα υλικά αγαθά μας, φροντίζουν να τα ιδιοποιούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κι εμάς, αντί να μας εκτελούν, μας κρεμούν στα μανταλάκια των παγκόσμιων παζαριών ως ανάξιους της ελευθερίας μας. Χρησιμοποιώντας απέναντί μας τη γλώσσα της αλητείας και περιποιώντας στους εαυτούς τους το δικαίωμα να μας αντιμετωπίζουν  ως διαχρονικούςδουλοπάροικους!
Κι εμείς παρόλα αυτά δεν θέλουμε να καταλάβουμε ότι έχουν μεταβάλει την πατρίδα μας σε ένα απέραντο κρεματόριο και Γκουαντανάμο. Για μας και τους πρόσφυγες. Και  συνεχίζουμε ν’ ακούμε με ανοιχτό το στόμα τους ευρωλιγούρηδες πολιτικούς και μιντιακούς απατεώνες. Φορώντας τις αλυσίδες της τραγικής αυταπάτης και πιστεύοντας ότι οι ολοφάνερα άσωτοι αυτοί θέλουν να μας σώσουν! Παρότι τους βλέπουμε να μας καταστρέφουν απροκάλυπτα, όπως τους κανοναρχούν οι κανίβαλοι πάτρωνές τους. Οι οποίοι, στην πραγματικότητα, προπορεύονται σε σατανικότητα ακόμη και των σατανάδων. Των οποίων φαίνεται έχουν πάρει τη δουλειά και τους έχουν αφήσει στην ανεργία!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...