Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΣΑΣ ΜΑΝΤΗΛΑΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ (ΨΕΥΤΟ)ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ!




Μήνυμα ασφαλώς και αποτελεί η ενέργεια της μαθήτριας, της 18χρονης μαθήτριας Άγια Ιμπραήμ, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο και η οποία επέλεξε (χωρίς κανείς να την εμποδίσει)  να φορέσει τη μαντίλα -σύμβολο του Ισλάμ- στη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 

Σε συνέντευξή της, που φιλοξενεί το "Έθνος"  λέει δήθεν ότι "ήθελε να στείλει ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού και του φανατισμού".

Αλλά ποιο είναι το αληθινό μήνυμα, αν αφαιρέσουμε από την κίνηση αυτή, την καταφανέστατη και στημένη  προπαγάνδα υπέρ της μουσουλμανοποίησης της Ελλάδας;

Η αλήθεια δεν κρύβεται όταν κανείς κοιτάξει ψύχραιμα πίσω από τα φαινόμενα. Αν και είναι καταφανώς προπαγανδιστική και όχι τυχαία η εμφάνιση της μανδήλας στην παρέλαση, ωστόσο κρύβεοι αλήθειες που δεν συμφέρουν διόλου τους προπαγανδιστές. 


Δηλαδή :

Ότι μια μουσουλμάνα παρήλασε (ντυμένη έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι μουσουλμάνα) γιορτάζοντας την συντριβή των ψευτομουσουλμάνων τούρκων από τους Έλληνες που επαναστάτησαν και μετά από αγώνες και πολύ αίμα κατόρθωσαν να τους εκδιώξουν!

Κάνουμε εδώ μια παρένθεση για να πούμε ότι έχουμε και στο παρελθόν τονίσει  όπως και οι ψευτοεβραίοι (που αποτελούν το 90% του Ισραήλ) έτσι και οι ψευτομουσουλμάνοι κατάγονται από τους Χαζάρους 

Το ότι αυτή είναι μια αληθινή μουσουλμάνα φαίνεται από αυτά που δήλωσε:"Για μας η θρησκεία δεν λέει να σκοτώσουμε. Καμία θρησκεία δεν λέει κάτι τέτοιο".

Πολύ περισσότερο που για τους πραγματικούς μουσουλμάνους δεν είμαστε άπιστοι, αφού ο Ιησούς Χριστός είναι κατ΄ αυτούς Προφήτης του Αλάχ!!!

 


Γιαυτό ακριβώς όχι μόνο δεν την ενόχλησε ο σταυρός στη σημαία αλλά με τιμή παρήλασε και φωτογραφήθηκε δίπλα του!





Άραγε γιατί ο αρχιεπίσκοπος έβγαλε τον σταυρό όταν μοίραζε τρόφιμα στους λαθρομετανάστες (και τους ελάχιστους πρόσφυγες);

Δέν ήξερε (ο γερμανοσπουδαγμένος)  ή έκανε ότι δεν ήξερε πως ο Ιησούς Χριστός είναι κατά το αληθινό ισλάμ Προφήτης του Αλάχ; 

Πάντως όπως και να το δει κανείς η παρέλαση της μανδήλας δεν αποτέλεσε μόνο απογύμνωση της προπαγάνδας για πολυπολιτισμική ή μάλλον μουσουλμανική Ελλάδα, αλλά κατέδειξε την διαφορά που χωρίζει το ψευτοϊσλάμ και το αληθινό Ισλάμ το οποίο σύμφωνα με το Φώτη Κόντογλου είναι πιο κοντά στην Ορθοδοξία από ότι ο παπισμός!





Ανέδειξε επίσης μια σεμνότητα που κάποτε είχαν και τα Ελληνόπουλα. Άλλωστε η μανδήλα (η κάλυψη της κόμης των γυναικών) είναι αρχαιοελληνική ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...