Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ


Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ...

«Η κατάσταση στην Ελλάδα αναφορικά με το προσφυγικό  θα μπορούσε να επιδεινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Πρέπει να αποφευχθεί μια ανθρωπιστική καταστροφή και η περαιτέρω αποσταθεροποίηση ενός κράτους μέλους της ΕΕ. Ως εκ τούτου, στηρίζουμε τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παροχή οικονομικής και πρακτικής βοήθειας προς την Ελλάδα και σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πρέπει, με κάθε μέσο, να βοηθήσουμε την Ελλάδα στην αντιμετώπιση της κρίσης.

...ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ

»Από την άλλη πλευρά, ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας δεν θα πρέπει να συνδέει την προσφυγική  κρίση με τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα του. Η στρατηγική του, να "αποφεύγει" τις μεταρρυθμίσεις, απέτυχε πέρυσι και θα αποτύχει και πάλι. Μόνον όταν η Ελλάδα εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης προς όφελος όλων των Ελλήνων. Και επιπλέον, η χώρα θα ανακτήσει την δύναμη να ξεπεράσει τις σημερινές δυσκολίες».

Μάνφρεντ Βέμπερ, πρόεδρος της πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και γνωστός υποστηρικτής της άτεγκτης  γραμμής του Σόιμπλε
Μ.Βέμπερ: Η προσφυγική κρίση να μην συνδέεται με τις μεταρρυθμίσεις
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου