Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

ΑΝΤΕ και του χρόνου Ψυχοσάββατο στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ .


μνημοσυνο στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (1)

ΔΙΑΛΟΓΟΣ που μου μεταφέρθηκε από ΙΕΡΟΝ ΜΕΤΟΧΙΟΝ των ΑΘΗΝΩΝ την παραμονή του Σαββάτου των Ψυχών.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ:

– ΑΝΤΕ και του χρόνου Ψυχοσάββατο στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ .
-αν την ευχή αυτή σου την έδινα πριν πέντε χρόνια, θα ήταν απλώς μια καλή ευχή, τώρα όμως σου την δίνω γιατί θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.
-ψυχοσάββατο μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σημαίνει ζωντανή ένωση της στρατευόμενης με την θριαμβεύουσα Εκκλησία, σημαίνει ανάπαυση των ψυχών που σφάχτηκαν άγρια μέσα σε αυτήν και πότισαν με το αίμα τους τα μαρμάρινα κράσπεδα της κατά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
-σημαίνει ανάπαυση όλων των ορθόδοξων ψυχών στην βαρβαροκρατία της τουρκοκρατίας.
-σημαίνει , ότι το Ποθούμενο θα το ζει μαζί ο Ουρανός και η Γη.
-γιατί ετοιμάζεται τόσα χρόνια ο Ρώσος, απλώς για να κάνει φιγούρα στις παρελάσεις;
-ή ετοιμάζεται για να επιτελέσει την ΑΠΟΣΤΟΛΗ που του ανέθεσε η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στον συγκεκριμένο χρόνο;
– εμείς μπορεί να μην έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά με ένα καλογερικό παξιμάδι και την προσευχή έχουμε δωρεά συνδρομή στο πνευματικό διαδίκτυο του Ουρανού.
-ο φετινός Σεπτέμβριος με το κατέβασμα του Ρώσου στην Συρία φούσκωσε τα πανιά του Αιόλου για μεγάλα ιστορικά γεγονότα και ανατροπές.
– η πλημμυρίδα του προσφυγικού μέσω του Αιγαίου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σύντομα θα ανακοπεί με πολεμικά γεγονότα.
– ο ρώσος δεν θα διστάσει να κατεβεί με ορμή για να ενώσει τον Καύκασο με την Συρία γιατί θα του παίξουν ένα τρισάθλιο παιχνίδι.
-ο Νεοέλληνας σήμερα μαθαίνει από την πείνα και την δυστυχία των προσφύγων του πολέμου, τουλάχιστον για να γνωρίσει από πρώτο χέρι τι πράγματα θα συναντήσει μπροστά του που τελικά θα τον νουθετήσουν σαν τον ΑΣΩΤΟ.
-αυτή η καλοκάγαθη συμπάθεια που δείχνει στα γυναικόπαιδα του πολέμου λειτουργεί πνευματικά υπέρ του στα μάτια του ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗ ΘΕΟΥ…
-μετά το βίαιο κατέβασμα των Ρώσων οι πρόσφυγες θα αλλάξουν εθνικότητα και θα είναι τούρκοι.
-τουλάχιστον οι Ρώσοι παιδί μου να μην καταστρέψουν τις φαρδιές γέφυρες που έφτιαξε ο Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη για να μπορέσουν να φύγουν περισσότεροι νεοθωμανοί προς την Μεσοποταμία γιατί κάποιοι κρυπτοχριστιανοί θα έρθουν προς τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου να μείνουν στα νεότευκτα Hot Spot που έγιναν για άλλους αλλά τελικά θα μείνουν αυτοί.
-με τα γεγονότα αυτά η Ελλάδα θα αναγκαστεί να κλείσει όλα τα σύνορα της γύρω-γύρω διότι δεν θα μπορέσει να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει άλλους πρόσφυγες που δεν θα έρχονται μόνο από την τουρκία αλλά και από Βαλκανικές και Ευρωπαϊκές χώρες.
-μετά το προσωρινό αυτό κλείσιμο των συνόρων μας θα θυμηθούμε την σημερινή πολιτική των ¨ανοικτών συνόρων¨ καθότι δεν θα υπάρχουν σύνορα για να πάμε στην πολύπαθη Βόρεια Ήπειρο, την Κωνσταντινούπολη, την Μικρά Ασία, τον Πόντο και στην Κατεχόμενη Κύπρο μας.
— ΑΝΤΕ και του χρόνου Ψυχοσάββατο στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ παλληκάρι μου για τις ψυχές των πασών γενεών της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΥΓ. Προσπάθησα την ίδια ημέρα να αποδώσω σε κείμενο τον διάλογο αυτό που για πολλούς μπορεί να φαντάζει εξωπραγματικός. Τουλάχιστον να με συμπαθάτε για τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη μου.
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...